Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Χτυπάμε εκεί που τους πονάει: Τα ευρωδολάρια/κουρελόχαρτα τους, στα σκουπίδια.


Αθήνα, 10 Απριλίου 2013

Χτυπάμε εκεί που τους πονάει: Τα ευρωδολάρια/κουρελόχαρτα τους, στα σκουπίδια.

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στον υπόγειο «πόλεμο» που έχει εδώ και χρόνια ξεσπάσει στις ΗΠΑ. Έναν πόλεμο σκληρό και ανελέητο, μεταξύ των Λαών των Πολιτειών και του κεντρικού φασισττικού/τογλυφικού Administration της Washington DC, που διευθύνεται ανοιχτά πια από τους Bangsters των τραπεζών, αλλά και τους Gangsters, εμπόρους όπλων.

Πολυάριθμες πια και υπολογίσιμες ομάδες πολιτών, από Πολιτείες όπως η Αριζόνα, το Τέξας, η Νότια Καρολίνα, αντιστέκονται. Ακόμη και ένοπλα μάλιστα, στην απόλυτη δικτατορία που έχουν επιβάλλει στους Αμερικανούς πολίτες, τόσο η FED των τοκογλύφων, όσο και η νέα στρατοχωροφυλακή που κατασκεύασε ο κρετίνος υιός Bush στα πρότυπα της ναζιστικής Gestapo, τη Homeland Security.

Με ηγετική μορφή τον γενναίο Δημοκράτη Αμερικανό πολιτικό, τον Γιατρό Ron Paul,τον άνθρωπο τον οποίο γνωρίζουμε και προσωπικά αλλά και στηρίξαμε την υποψηφιότητά του για το χρίσμα, ως υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ένα νέο, δραστικό και αποτελεσματικό κύμα αντίστασης γεννιέται: Χαράσσοντας σαφή γραμμή επιθετικής πια αντίστασης στους μαφιόζους της FED. Της υποτιθέμενης «ομοσπονδιακής τράπεζας» των ΗΠΑ, η οποία όχι μόνο δεν είναι κρατική, αλλά ιδιοκτησία σκοτεινών τύπων σαν τους Rothchild αλλά και δορυφόρων του όπως οι ιδιωτικές, Citibank, Chase Manhattan, Morgan Guaranty Trust, Chemical Bank, Manufacturers Hanover Trust, Bankers Trust Company, National Bank of North America, και η Bank of New York.

«Αγοράστε ασήμι και χρυσό αντί για κωλόχαρτα δολάρια», είναι το σύνθημα που διαπερνά πια όλες τις ΗΠΑ, με τον Ron Paul να δηλώνει πως «αν είχε την εξουσία στα χέρια του, θα κρατικοποιούσε την αμαρτωλή FED».

Οι Πολιτείες από τη δική τους πλευρά, όπως πρόσφατα αυτή της Νότιας Καρολίνας, προχωρούν σε πιο συγκεκριμένες μορφές επιθετικής αντίστασης κατά των τοκογλύφων: Τυπώνουν χρυσά και ασημένια κέρματα, τα οποία αντιστοιχούν σε πραγματική αξία χρυσού και ασημιού, προσθέτοντας πάνω στην αντικειμενική αξία του μετάλλου, και την εγγύηση της νομισματικής αξίας που ορίζει και εγγυάται, η Πολιτεία. Εξουδετερώνοντας έτσι την παντοδυναμία των τοκογλύφων της FED, οι οποίο τυπώνουν όποτε αυτοί «γουστάρουν», δολάρια/κουρελόχαρτα.

Το κλίμα αυτό της επιθετικής αντίστασης, συνοδεύεται από την σαφή πια έκφραση της αποχώρησης των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από Ιράκ και Αφγανιστάν, καθώς και από την απόσυρση της «τυφλής στήριξης» του Ισραηλινού κράτους, από τις ΗΠΑ. Με πιο κλασικό παράδειγμα τους «τοίχους» των μεγαλουπόλεων της υπερδύναμης, που φιλοξενούν graffiti, τα οποία φαρδιά πλατειά αναγράφουν: America is Israel‘s bitch. (Η Αμερική είναι η πόρνη/σκύλα του Ισραήλ).

Ξεκινώντας εδώ, από το Κίνημά μας, το Πατριωτικό Μέτωπο, και περνώντας και σε αυτήν την μορφή αντίστασης κατά της ιδιωτικής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κατά της ιδιωτικής Τράπεζας της Ελλάδος και των κάθε τύπου Προβόπουλων, σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχετε στις τράπεζες, είτε είναι μερικές εκατοντάδες, είτε πρόκειται για μερικές χιλιάδες ευρώ: Τραβήξτε το χαλί κάτω από τους Σάλες, τους Κωστόπουλους, τους Νανόπουλους, τους Προβόπουλους, τους «Έλληνες» Banksters. Επενδύστε τα λίγα η πολλά ευρώ σας, σε ασήμι και χρυσό, σε επίσημα Mints του Καναδά και της Αυστραλίας.

Με αυτήν σας την κίνηση:

Εξασφαλίζετε τα χρήματά σας από τις απάτες των αλητήριων της ΕΚΤ, τους Γερμανούς, τους Ολλανδούς, τους Γάλλους κλπ τοκογλύφους, οι οποίοι μπορούν να τυπώνουν κατά το δοκούν τον χαρτοπόλεμο/ευρώ τους.
Ανεξαρτητοποιείστε από το άγχος και την τρομοκρατία (όπως αυτή που επέβαλλαν στην Κύπρο) που ασκούν οι της ΕΚΤ, οι Σόιμπλε και οι λοιποί νεογκεσταπίτες.
Αποδεσμεύεστε από την αιχμαλωσία/εκβιασμό του ΑΤΜ και της «κλειστής Τράπεζας», την οποία μπορεί να «φρουρούν» αύριο μεθαύριο, ΜΑΤζτζήδες ή ακόμη τα καθήκια της Blackwater που μας προέκυψαν πρόσφατα.
Οι εργοδότες, αποδεσμεύονται από τους εκβιασμούς των τεράστιων προστίμων του ΙΚΑ αλλά και από αυτούς των φοροκλεπτών τύπου Στουρνάρα και Υπουργείου Οικονομικών. Μπορούν να πληρώνουν δηλαδή τους εργαζόμενους τους σε Καναδέζικα και Αυστραλέζικα Mints (σε χρυσό και ασήμι δηλαδή, συν την εγγύηση του Καναδέζικου και Αυστραλιανού Δημοσίου).
Έχετε υπόψη σας: Παρά τις όποιες διακυμάνσεις του ασημιού και του χρυσού, η πιθανότητα να χάσετε τα χρήματά σας, είναι ανύπαρκτη.
Προτιμήστε να αγοράσετε ασημένια και χρυσά νομίσματα Καναδά και Αυστραλίας (Mints). Τα νομίσματα αυτά, έχουν διπλή αξία: Αντιστοιχούν δηλαδή στην πραγματική αξία του μετάλλου (χρυσό ή ασήμι) αφ’ ενός, εξασφαλίζουν τα κράτη αυτά και την - επιπρόσθετη συνήθως - νομισματική τους αξία αφ’ ετέρου.
Με την επιλογή Καναδέζικων και Αυστραλιανών Mints, στέλνουμε στον αγύριστο την πλασματική τιμή σποτ χρυσού και ασημιού, που καθορίζουν με μαφιόζικο επίσης τρόπο, οι κύριοι του London City και της Γενεύης.
Τέλος ως Έλληνες, θεμελιώνουμε ένα νέο κοινωνικό/οικονομικό συμβόλαιο, το οποίο μας οδηγεί στην απεξάρτησή μας από την ΕΚΤ των μαφιόζων και τους εγχώριους «ατζέντηδές» της. Κοντολογίς: Ότι ώρα εμείς ο ελληνικός Λαός το αποφασίσουμε, μετατρέπουμε το χρυσό και το ασήμι μας σε εθνικό νόμισμα, πανίσχυρο μάλιστα και συνδεδεμένο με τη διεθνή οικονομία.
ΤΕΛΟΣ: Το Πατριωτικό Μέτωπο, σε συνεργασία με το Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Αλληλέγγυον», σας δηλώνει υπεύθυνα -όπως πάντοτε στην πολύχρονη διαδρομή του - πως είναι έτοιμο να σας βοηθήσει/προσανατολίσει στην αγορά, ιδιαίτερα των επίσημων Καναδέζικων και Αυστραλιανών Mints. Χωρίς μεσάζοντες, προμήθειες, μεσιτιλίκια και λοιπά καραγκιοζιλίκια των νταβατζήδων που έχουν γαντζωθεί στο σβέρκο μας.

Ελληνίδες Έλληνες: Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας, χτυπώντας τους εκεί που πραγματικά τους πονάει: Στα κουρελόχαρτά τους, δολάρια και ευρώ.

Υ.Γ. Φίλοι ανεξάρτητοι Bloggers. Φίλοι και αδέλφια Έλληνες χρήστες των Δικτύων Κοινωνικής Σύνδεσης του Διαδικτύου (Facebook, Twiter κλπ): Εδώ και λίγο καιρό, σορογερμανοτσολιάδικες υπηρεσίες, έχουν «χακάρει» και «κατεβάσει», την επίσημη ιστοσελίδα του Πατριωτικού Μετώπου. Παράλληλα, ο γερμανικός ΟΤΕ, μας έχει αποκλείσει τη δυνατότητα να στέλνουμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για μια ακόμη φορά, σας καλούμε/παρακαλούμε, να βοηθήσετε ώστε αυτή η μικρή αλλά δυνατή φωνή του Πατριωτικού Μετώπου, να ακούγεται. Τουλάχιστον στο Διαδίκτυο, μια που τα ΜΜΕ των μπομπολοκυριακουαλαφουζολαμπράκηδων, μας έχουν αποκλείσει οριστικά από τα λυματοκάναλά τους.



Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr/
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.