Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γνωρίζετε το Πατριωτικό Μέτωπο? Αξίζει την Προσοχή Όλων Μας!!!!

Μπροστά στις κάλπες…

Κάθε φορά που μπροστά μας στήνονται αδιέξοδα από τα ξενόφερτα πολιτικά συστήματα των ιδεολογικοπολιτικών απογόνων των Μαυροκορδάτων, των Κωλέτηδων, των Μπεναρόγια, και των Γερμανοτσολιάδων, η φωτεινή γραμμή που άφησε πίσω του ο Μέγιστος Ιωάννης Καποδίστριας, θα είναι και η υπενθύμιση πως, η μόνη απάντηση στα ψευτοδιλήμματα των κομμάτων, είναι η Άμεση Δημοκρατία.

Δείτε  πως λειτουργεί στην Ελβετία η Άμεση Δημοκρατία του Καποδίστρια και πριν πάτε στις κάλπες, θυμηθείτε: Υπάρχει λύση. Και αυτή προτείνεται σήμερα από το Πατριωτικό Μέτωπο.
Άμεση Δημοκρατία. Ένα πολιτικό σύστημα που δεν αμφισβητήθηκε εδώ και 200 χρόνια και βοηθά τον Λαό που το χρησιμοποιεί, τους Ελβετούς, να προκόβει και να ευημερεί.
Δείτε στο βίντεο, ποιο πολιτικό σύστημα θα μπορούσαμε να έχουμε εδώ και 200 χρόνια.
Αυτό το πολιτικό σύστημα του δικού μας Καποδίστρια, μπορούμε να έχουμε και σήμερα. Αρκεί να ξεκολλήσουμε ως Λαός, από τα αριστερά και δεξιά διλήμματα και τους -ισμούς: Νεοφιλελευθερισμούς, σοσιαλισμούς, κομμουνισμούς, ναζισμούς κλπ εξουσιαστικά συστήματα..
Σκεφτείτε: Αν είχαμε αυτό το πολιτικό σύστημα, θα ήμασταν η πλουσιότερη και η πιο ευνομούμενη χώρα στον κόσμο. Και φυσικά, δεν θα είχαμε μνημόνια, ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, διεθνείς τοκογλύφους κλπ που διέλυσαν τον κοινωνικό μας ιστό, προδιέγραψαν την μειωμένη μας πια, εθνική κυριαρχία και υποθήκευσαν το μέλλον μας.
Για να πάμε στην Άμεση Δημοκρατία, δεν χρειάζονται ούτε συγκρούσεις, ούτε βίαιες αντιπαραθέσεις. Ένα μόνον είναι το ζητούμενο: Απλά να συμπαραταχθούμε, με το μοναδικό Δημοκρατικό Πολιτικό Φορέα της Ελλάδας: Το Πατριωτικό Μέτωπο.
Δεν υποσχόμαστε «να σας σώσουμε». Υποσχόμαστε να σας παραδώσουμε την εξουσία, για να κάνετε επιτέλους εσείς κουμάντο στο σπίτι σας, που λέγεται Ελλάδα.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.