Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τα λαμόγια των ΜΜΕ


Είναι γνωστό ότι κατά την άφιξη της τρόϊκας στην Ελλάδα διοργανώθηκαν σεμινάρια από το ΔΝΤ για να μάθουν (όσοι δημοσιογράφοι είχαν χαμηλά τον πήχη της ηθικής και μπορούσαν να εξαγοραστούν)   πώς να πείσουν τον Ελληνικό λαό να αποδεχθεί τα Μνημόνια, δηλαδή την καταστροφή της χώρας και την εξαθλίωση του λαού της. 

Ταυτόχρονα δημοσιεύτηκαν πληροφορίες ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι χρηματίζονται από το ΔΝΤ, πράγμα που μπορεί να συμβαίνει (δεν έχουμε δυνατότητα να το εξακριβώσουμε) καθώς το πάθος και η μανία που τους έχει καταλάβει υπέρ των Μνημονίων και κατά όσων εκφράζουν την αντίρρησή τους με τα τεκταινόμενα στη χώρα τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι άνευ προηγουμένου. Στα παραπάνω συνηγορούν οι παχυλότατοι μισθοί εξαγοράς των συνειδήσεων ( αν έχουν καθόλου).
Λυσσάνε σε κάθε παράθυρο στην τηλεόραση και σε κάθε άρθρο στις εφημερίδες κατά των αντιμνημονιακών πολιτικών  και κατά του λαού. Επιτίθενται με μανία στους αντιμνημονιακούς καλεσμένους στα κανάλια, τους οποίους σχεδόν δεν αφήνουν να μιλήσουν)  και φέρονται με το γάντι και αβανταδόρικα στους φιλομνημονιακούς. Διαστρεβλώνουν  ειδήσεις, αποκρύπτουν γεγονότα, γράφουν λιβελογραφήματα, παραχαράζουν την πραγματικότητα της πολιτικής και οικονομικής σκηνής στη χώρα.
Μόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος και ΣΙΑ φανατικοί φιλομνημονιακοί υπολογίζουν μόνο το κέρδος και αδιαφορούν για την  καταστροφή του λαού και της χώρας τους.

Τώρα πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου έχουν εξαπολύσει μια απίστευτη προπαγάνδα, κινδυνολογία και εκβιασμούς. Τι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει στη δραχμή, τι όλα θα καταστραφούν, η κ  Τρέμη με τρόμο είπε πως αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε πυρηνική καταστροφή,  γελοιότητες που όμως μπορούν να έχουν αποτέλεσμα σε φοβισμένους συντηρητικούς ψηφοφόρους.
Επί πλέον μας λένε  ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας σφάξουν όλους, τι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με τον Λαλιώτη και του Κουλούρη του ΠΑΣΟΚ, απίστευτα ψεύδη που δεν ξέρω αν έχουν επίδραση στην αποφασιστικότητα που έχει δείξει ο λαός τα τελευταία δυο χρόνια με αποκορύφωμα των εκλογών της 6ης  Μαΐου που έστειλε τα κόμματα του Μνημονίου στα Τάρταρα.
Αυτό που συμβαίνει είναι η μεγαλύτερη ντροπή της δημοσιογραφίας, η κατάργηση της δημοκρατικής ενημέρωσης μέσα σε μια Οργουελική κοινωνία τρόμου και ζόφου.
Ελπίζουμε ότι και σε αυτές τις εκλογές ο λαός με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, αγωνιστικότητα  και δύναμη θα ξαναστείλει τους ολετήρες της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πιο κάτω από τα Τάρταρα.

GoPetition

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.