Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας: Ένα έργο ζωής, παραδίδεται στα χέρια του ελληνικού Λαού.


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Ένα έργο εικοσαετίας, το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, παραδίδεται ολοκληρωμένο σήμερα στη διάθεση του ελληνικού Λαού, έτσι ώστε, σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, να γίνει η τελική του διαμόρφωση-έγκριση και ο θεμελιώδης Νόμος της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Για έναν περίπου χρόνο, το κείμενο του Συντάγματος ήταν στη διάθεση όλων όσων υπέβαλλαν παρατηρήσεις, προσθαφαιρέσεις, διαφοροποιήσεις. Εναπόκειται λοιπόν από σήμερα στον ίδιο τον ελληνικό Λαό και τα Κινήματά του, να αποφασίσει πότε θα τεθεί κάτω από τη δική του βάσανο, οριστική του διαμόρφωση και έγκριση.
Με 381 άρθρα και 70 κεφάλαια, το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη εργασία, η οποία μάλιστα, αναμένεται από όλους τους Αμεσοδημοκρατικούς Φορείς σε ολάκερο τον κόσμο, για να γίνει η βάση και το εργαλείο από τη Νότια Αφρική και την Αυστραλία έως τον Καναδά και τις Σκανδιναβικές χώρες, για την μαζική επανάσταση των Λαών, κατά της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης των πολυεθνικών και των τοκογλύφων.
Η Άμεση Δημοκρατία, η Εξουσία - κατά Αριστοτέλη – των Νόμων και όχι των ελίτ και του όχλου, είναι αυτή που φώτισε την παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων στον «Χρυσού Αιώνα» του Περικλή, ενώ εδώ και 200 χρόνια, αποτελεί ως πνευματικό παιδί του μέγιστου Ιωάννη Καποδίστρια, τον θεμελιώδη Νόμο, της πιο ευνομούμενης και μοναδικής Αμεσοδημοκρατικής χώρας στον κόσμο: Της Ελβετίας.
Με άρθρα που προβλέπουν:
1. Την κατάργηση των κομμάτων και ανάδειξη του Πολίτη ως του πυρήνα της Δημοκρατίας.
2. Την άμεση ανακλητότητα όλων των εξουσιών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον Κοινοτάρχη, από τον ίδιο τον Λαό.
3. Την άμεση ανακλητότητα όλων των Νόμων, προσχεδίων Νόμων και Προεδρικών Διαταγμάτων, από τον ίδιο τον Λαό.
4. Την υποχρεωτική και συνεχή διεξαγωγή Δημοψηφισμάτων, για όλα τα ζητήματα, διεθνή και εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά.
6. Την πλήρη προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απέναντι στην κρατική αυθαιρεσία.
7. Την παράδοση της Άμυνας και της Ασφάλειας της χώρας στα χέρια των Πολιτών.
8. Την πρόοδο του Λαού και της Πατρίδας, ως κεντρικό στόχο.
το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας που καταθέτουμε στην κρίση του ελληνικού Λαού, είναι η απάντηση στα πολλαπλά – οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά - αδιέξοδα που βιώνουμε.
Το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, είναι από μόνο του μια επανάσταση. Δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της διαχείρισης σε κανέναν εξουσιαστή: Ούτε στη δικτατορία των μονεταριστών, ούτε στη δικτατορία του προλεταριάτου, ούτε στη δικτατορία των ακροδεξιών. Αναγνωρίζει ως ύψιστη αρχή, την αυτοδιαχείριση, την αυτοδιάθεση, τον αυτοπροσδιορισμό της Κοινωνίας, μακριά και πέρα από τα εισαγόμενα νεοχεγγελιανά δόγματα, μακριά και πέρα από τις μισάνθρωπες θέσεις του Φον Χάγιεκ, μακριά και πέρα τα φασιστικά προνουντσιαμέντα.
Αποτελεί τον κοινό εκείνο παρανομαστή, που ενώνει όλους τους Λαούς, απέναντι στο τέρας της Παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι το εργαλείο εκείνο που επαναδραστηριοποιεί τον Πατριωτισμό των Λαών. Αυτόν που γέννησε τις ελεύθερες κοινωνίες του προπερασμένου αιώνα. Αυτόν που γέννησε τους «Απελευθερωτές», τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Σιμόν Μπολίβαρ, τον Τζωρτζ Ουάσιγκτον.
Το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, πετά στον κάλαθο των αχρήστων, όλα τα εξουσιαστικά «μανιφέστα». Δεξιά και αριστερά. Είναι ο εχθρός των τοκογλύφων, των εξουσιαστών, των μονεταριστών, των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών,  των ακροαριστεροδεξιών, των πάσης φύσεως «μεσσιών και σωτήρων». Είναι ο φίλος και ο σύμμαχος του Πολίτη, του Πατριώτη, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Αυτοδιάθεσης, της Αυτοδιαχείρισης, της ατομικής, συλλογικής και εθνικής Αξιοπρέπειας.
Είναι το όραμα του Κυβερνήτη μας, του μεγάλου Πολίτη Ιωάννη Καποδίστρια, τον οποίο δυστυχώς επιτρέψαμε να οδηγηθεί στον θάνατο. Του απελευθερωτή μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τον οποίο επιτρέψαμε δυστυχώς να πάει στη φυλακή. Του Ίωνα Δραγούμη, τον οποίο επιτρέψαμε δυστυχώς να οδηγηθεί στον θάνατο. Το όραμα τόσων και τόσων αγωνιστών που πάσχισαν να αλλάξουν τη ρότα αυτής της κοινωνίας της ελληνικής, από το τουρκομπαρόκ μοντέλο των μαυροκορδάτων, των κωλέτηδων και των νενέκων, σε αυτό που αποτέλεσε και αποτελεί το πρότυπο της παγκόσμιας απελευθέρωσης: Την πραγματική Δημοκρατία του Πολίτη.
Δείτε το στο http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf. Αξίζει τον κόπο.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.