Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Αλλάξτε τους όλους και όλα. Αντισταθείτε σε όλους και όλα»… εκτός φυσικά από τις πολυεθνικές μας.




Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Με την τελική εκλογή του Mohammed Morsi, επικεφαλή των Αδελφών Μουσουλμάνων, στο αξίωμα του Προέδρου της Αιγύπτου και τη φυλάκιση του Χόσνι Μουμπάρακ, η προγραμματισμένη αντικατάσταση των υποτιθέμενα μη φιλικών στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ηγετών των αραβικών μουσουλμανικών χωρών, με ηγέτες «φαινομενικά εχθρικούς», φαίνεται πως παίρνει σιγά-σιγά την οριστική της μορφή.


Φυσικά ο Λαός της Αιγύπτου που σήμερα πανηγυρίζει για την εκλογή του Μόρσι, έχει εδώ και καιρό ξεχάσει πως η «επανάστασή» του, ξεκίνησε από έναν Σέρβο, τον Srdja Popovic ο οποίος διευθύνει το Κέντρο της Εφαρμοσμένης Δράσης της Μη Βίας (CANVAS). Και ακόμη… φυσικότερα έχει ξεχάσει εντελώς πως, όταν οι διαδηλωτές του “Κινήματος Νεολαίας 6ης Απριλίου” έσειαν στο Κάιρο τη μαύρη σημαία με τη λευκή γροθιά, δεν θα φανταζόντουσαν σίγουρα ότι στην πραγματικότητα κυμάτιζαν την σημαία μιας οργάνωσης χρηματοδοτούμενης από τη CIA, μέσω του National Endowment for Democracy (NED) και της United States Agency for International Development (USAID).
Ο Πόποβιτς, βετεράνος στο περίφημο «Otpor», των συγκροτημένων διαδηλώσεων κατά του Μιλόσεβιτς, έχει εδώ και καιρό αποτελεσματικά οργανώσει την «Επανάσταση ΕΠΕ η την Revolution LTD, δηλαδή την «Επαναστατική Πολυεθνική Ανώνυμη Εταιρία Α.Ε.».
“Η επανάσταση στην Αίγυπτο ίσως φάνηκε αυθόρμητη. Ήταν σαν όλος ο κόσμος να βγήκε στον δρόμο. Οι πετυχημένες επαναστάσεις, ωστόσο, έχουν πίσω τους μήνες ή και χρόνια προετοιμασίας”, έλεγε λοιπόν ο Srdja Popovic, ιδρυτικό μέλος της OTPOR και συνεργάτης του Marovic στο Center for Applied Non-Violent Action and Strategies (CANVAS).
Ένας άλλος «ειδικός» ο Dr. Gene Sharp, θεωρείται ο πλέον «σπεσιαλίστας» στον κόσμο, σε θέματα μη βίαιων επαναστάσεων με τα βιβλία του να έχουν μεταφραστεί ήδη σε 30 γλώσσες.

Μετά τη “πράσινη επανάσταση” του 2009 στο Ιράν, πολλοί από τους συλληφθέντες διαδηλωτές κατηγορήθηκαν, μεταξύ άλλων και για την εφαρμογή 100 από των 198 μεθόδων που διδάσκει ο Gene Sharp. Το πιο διαβασμένο, και το πιο μεταφρασμένο από όλα τα έργα του, “From Dictatorship to Democracy”, γράφτηκε για το δημοκρατικό κίνημα της Βιρμανίας το 1993. Από τη Βιρμανία, μεταδόθηκε στη Ταϊλάνδη και στην Ινδονησία, όπου και χρησιμοποιήθηκε εναντίον του εκεί δικτατορικού καθεστώτος.

Όταν όμως τα βιβλία του έφτασαν στη Ρωσία το 2005, οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν έφοδο στο τυπογραφείο και τα δύο βιβλιοπωλεία που το διέθεταν, κάηκαν μυστηριωδώς. Ακόμη κι ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez απευθύνθηκε στο λαό της χώρας του μέσω τηλεόρασης χαρακτηρίζοντας τον Sharp ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Βενεζουέλας.

Σήμερα οι οπαδοί του Μόρσι, φτωχοί και ταλαιπωρημένοι από το διεφθαρμένο καθεστώς του Μουμπάρακ, με τα μάτια γεμάτα αισιοδοξία, δηλώνουν στο CNN στο FOX NEWS, στο NBC, στο EURONEWS, στην Los Angeles Times και στην Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), την μεγάλη τους χαρά για τη «δικαίωση του αγώνα τους».

Το «παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο» που λέει και ο Παπαπκωνσταντίνου. Και όλα δείχνουν πως ο χορός των στημένων επαναστάσεων, καλά κρατεί.

Στην Τυνησία, τα κατάφεραν. Στη Λιβύη, τα κατάφεραν. Στην Αίγυπτο, τα κατάφεραν. Στο Ιράκ, τα κατάφεραν. Στο Αφγανιστάν, τα κατάφεραν. Στο Κόσσοβο, τα κατάφεραν. Τώρα «επιχειρούν» στη Συρία, και αμέσως μετά φαίνεται πως έρχεται και η ώρα και η δική μας. Και δυστυχώς από αυτές τις εξελίξεις, δεν επιχαίρουν μόνο οι «πετρελαιατζήδες» και οι τοκογλύφοι, αλλά και πολλοί «προοδευτικοί», οι οποίοι για λόγους ακατανόητους, υποστήριξαν τον βομβαρδισμό της Σερβίας και πανηγυρίζουν σήμερα, για κάθε «λαϊκή (βλέπε ΝΑΤΟική) κατάκτηση» των δυστυχισμένων Αραβικών Λαών.

Ανακαλώντας τις μνήμες του ο υπογράφων, από το «σπουδαιότερο» think tank των ΗΠΑ, το Georgetown University και από το επιστημονικό του σύγγραμμα «Πατριωτικό Μέτωπο Τώρα, 2003», μοιράζεται με τους σκεπτόμενους Έλληνες, τον πυρήνα της «λογικής» των νεοταξιτών, επιχειρώντας να αποφύγει στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τις θεωρίες συνομωσίας (Conspiracy Theories):

1.    Α’ φάση: Οικονομική αποσάθρωση των υπό στοχοποίηση χωρών, μέσω των χρηματιστηριακών μηχανισμών. Ξεκίνησε το 1994 με την κρίση του πέσο στο Μεξικό, προχώρησε στις χώρες της Άπω Ανατολής και σήμερα εξαπλώνεται ως γάγγραινα παντού. Ακόμη και στις αναπτυγμένες όπως λέγονται χώρες, με πρώτη την Ελλάδα
2.    Β’ φάση: Δαιμονοποίηση των υπό στοχοποίηση χωρών. Ας μην ξεχνάμε πως, εδώ και αρκετό καιρό, η παγκόσμια κοινότητα των πολιτών που εξαρτά την  πληροφόρησή της από την τηλεόραση, «εκπαιδεύεται» στην απέχθεια κατά του «τεμπέλη, μπαταχτσή, κλέφτη και απατεώνα», Έλληνα, ενώ ήδη «παίζει» στο πλαίσιο της δαιμονοποίησης για όλους εμάς τους νότιους ευρωπαίους, (Πορτογαλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία) το… γουρούνια. (Η επιλογή των αρχικών PIGS (γουρούνια), από τους διεθνείς τοκογλύφους, είναι τυχαία; Δε νομίζω).
3      - Αυτό που μένει, είναι η αφορμή. Ίσως να είναι - όπως στην περίπτωση της Σερβίας και της Συρίας - η «ανθρωπιστική καταστροφή», για την οποία θα «συγκληθεί εκτάκτως» το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να αποφασίσει την στρατιωτική παρέμβασή του.

-     Ακόμη μπορεί να είναι (όπως σαφώς ξεκαθάρισε ο «πολύς» Νταβούτογλου ο οποίος συνομιλεί αυτές τις μέρες με τον δικό μας «κύριο τίποτε» και ο οποίος Νταβούτογλου παρεμπιπτόντως μάσαγε τα λόγια του για την κατάρριψη  του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Σύριους) η «παραβίαση των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας στην Ελληνική Θράκη». (Η οποία παρεμπιπτόντως επίσης και … όλως τυχαίως, έχει οργανώσει και… Ποδοσφαιρική Ομάδα Τούρκων της Θράκης και συμμετέχει μάλιστα σε… τουρνουά), με πραγματικά αυτή τη φορά πυρά και όχι με ΜΑΤατζήδικους λεονταρισμούς, απρόκλητη βία και χημικά, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. 

-     Σε τελευταία ανάλυση, μπορεί η τελευταία φάση να ολοκληρωθεί με «πρόσκληση» από τους τουρκομπαρόκ και γερμανοτσολιάδες πολιτικούς μας, της Στρατοχωροφυλακής (Eurogentfor) για να μας «μαλώσουν γιατί είμαστε τεμπέλικα, άτακτα και παραβατικά παιδιά».

Όλα δείχνουν πως η «μπάλα είναι στα πόδια» των νεοταξιτών και πως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, «και τα μονά και τα ζυγά, είναι δικά τους».

Μένει λοιπόν η ιστορία να «βγάλει τον άσσο που έχει στο μανίκι της», έναν «άσσο» ο οποίος λέγονταν και λέγεται σε όλες τις πανεπιστημαικές σχολές πολιτικών επιστημών, «αστάθμητος παράγων».

Η κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους από τους Σύριους, έδειξε να εκπλήσσει τους πάντες. Για να δούμε λοιπόν αν όντως έχει ανοίξει η πόρτα της ιστορίας – ή της κόλασης - και αν αρχίσει οσονούπω και η αντίστροφη μέτρηση για τους νέους παλιανθρώπους της παγκόσμιας κοινωνίας. Τους νεοταξίτες και τα «τσιράκια» τους.

------------------------------
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.