Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Κωνσταντίνος Κρανίτης

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής
Κυρίες και Κύριοι καλημέρα σας μέρα και καλή εβδομάδα.
Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.
Το Πάνθεον των νέων γιγάντων που καταγράφονται με χρυσά γράμματα στην Νεοελληνική Ιστορία. Ήρωες που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν δελεάζονται από το χρήμα,τη θέση,το βόλεμα και τη συναλλαγή, γιατί εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας. Η ποιότητα του πνεύματος και της ψυχής τους απέραντη. Δεν τους γράφω για να μη τους στοχοποιήσω, αλλά αργά ή γρήγορα θα τους μάθετε.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι τρομακτικές. Το ψέμα και η προπαγάνδα ρέει άφθονο από τα προδοτικά ΜΜΕ. Διαστημόπλοια, ιώσεις, χαράτσια, ψεκασμοί, σεισμοί, ΗΑΑRP και καταποντισμοί προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα του Λαού, που παρά την διαφθορά και τη συναλλαγή αντιστέκεται.
Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ευαισθητοποιημένοι Ευρωπαίοι αλλά και πολίτες από Καναδά, ΗΠΑ, Νότιο Αμερική, Αυστραλία , Ιαπωνία και Κίνα θέλουν να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα. Μία υπεύθυνη πολύγλωσση Δήλωση είναι αναγκαία προκειμένου να καταγράφωνται όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι συμπατριώτες.
Η Παγκοσμιοποίηση άρχισε αλλά εργάζεται υπέρ της Ελλάδος. Οι Έλληνες Φιλόλογοι, Ιστορικοί, δάσκαλοι, βιβλιοπώλες, που αγαπάνε τον Ελληνισμό είναι οι «γιατροί του πνεύματος χωρίς σύνορα», που προσφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλο τον κόσμο για να μπορούν να διαβάζουν και να αντιλαμβάνονται την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία.
Κύριοι έχετε καταστεί το πλατφόρμα πάνω από την οποίο θα γίνει ο πόλεμος. Δεν εξαγοράζεστε ούτε πτοείσθε. Χρησιμοποιείστε όλους τους διαδικτυακούς κόμβους και μηχανισμούς χωρίς φόβο και πάθος. Έχετε το ρόλο του Θεού Ερμή.
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.